Kamp for kamp

Her legger Jørgen Rørstad ut info fra hver seriekamp.
Lik den vi har i blekka.

Runde 1: Bolton-Leeds United 2-3
Tilskuere: 19.857
Mål: Madine (39´), Le Fondre (67´pen) – Phillips (7´, 42´), Wood (30)
Boltons beste: Gary Madine
Kampvurdering: Et knepent tap i sesongåpningen mot den gamle storheten Leeds United. Bortelaget med noenlunde god kontroll hele veien, men hjemmelaget ga aldri opp. Ble mye lemping mot slutten, uten noen nevneverdig store muligheter.

Runde 2: Millwall-Bolton 1-1
Tilskuere: 12.238
Mål: Saville (49´) – Morais (62´)
Boltons beste: Reece Burke
Kampvurdering: Sesongens første bortekamp i ligasammenheng. En bane Bolton har vunnet de to siste matchene på. Litt samme type kamp som mot Crewe, hvor Trotters lå bakpå i store deler av oppgjøret. Selv med et mål i mot tidlig i andre omgang, slo bortelaget tilbake med Morais, som igjen gjorde seg gjeldene etter innhoppet.

Runde 3: Birmingham-Bolton 0-0
Tilskuere: 20.215
Mål:
Boltons beste: Reece Burke
Kampvurdering: Nytt poeng på bortebane. Bolton har god kontroll på Birmingham defensivt, som ikke har et eneste skudd på mål i løpet av kampen. En forholdsvis kjedelig kamp som ikke overraskende ender med 0-0.

Runde 4: Bolton-Derby County 1-2
Tilskuere: 15.175
Mål: Madine (90+2´) – Nugent (8´, 21´)
Boltons beste: Reece Burke
Kampvurdering: Sesongens andre hjemmetap på rad. To tidlige mål gir bortelaget god kontroll gjennom store deler av kampen. Madines redusering på overtid hjelper ikke Bolton, som til nå har hatt en vrien start på Championship.

Runde 5: Hull City-Bolton 4-0
Tilskuere: 16.207
Mål:  Diomande (13´), Bowen (19´, 88´), Grosicki (29´)
Boltons beste: Jem Karacan
Kampvurdering: Sesongens første stortap. Aldri noen tvil om hvor poengene ville havne her. Et tidlig mål av den gamle Stabæk-spissen Adama Diomande ga grunnlaget for hjemmelaget. Likevel er 4-0 et uriktig bilde av kampen, da de var dødelig effektive de gangene de kom på besøk.

Runde 6: Bolton-Middlesbrough 0-3
Tilskuere: 17.385
Mål: Assombalonga (13´, 71´), Johnson (78´)
Boltons beste: Gary Madine
Kampvurdering: Nytt stortap. Forrige sesong var det to divisjoner mellom Boro og Bolton. Det kunne man i grunnen legge merke til i denne kampen. Bortelaget hadde dog kun en ett måls ledelse frem til 70 minutter, og med litt hell kunne utligningen kommet. Når 0-2 er et faktum går lufta ut av ballongen for Trotters. Sesongens tredje strake tap på hjemmebane i ligaen.

Runde 7: Bolton-Sheffield United 0-1
Tilskuere: 14.346
Mål: Carter-Vickers (33´)
Boltons beste: Antonee Robinson
Kampvurdering: Ny nedtur. Selv om Sheffield United hadde vist seg som et lag å regne med denne sesongen, var det et meget skuffende resultat. Bolton er fullt på høyde med gjestene gjennom hele matchen, og poenget kunne derfor fort ha kommet her.

Runde 8: Ipswich Town-Bolton 2-0
Tilskuere: 14.164
Mål: Skuse (48´), McGoldrick (89´)
Boltons beste: Filipe Morais
Kampvurdering: Nytt tap. Poengene Bolton har hentet i år har kommet på bortebane, så man kunne håpe på det samme her. Likevel er laget i en meget dårlig periode, og ting går stang ut. I utgangspunktet bra med gjennom store deler av matchen, men for upresis i siste tredjedel. 

Runde 9: Bolton-Brentford 0-3
Tilskuere: 13.897
Mål: Barbet (38´), Yennaris (62´), Watkins (84´)
Boltons beste: Gary Madine
Kampvurdering: Ny begredelig forestilling på Macron. Hjemmelaget blir overkjørt i store deler av kampen, og 0-3 er et helt riktig resultat ut i fra kampbildet.

Del dette
Share on Facebook27Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone