25. april 2024

Det er kaos i klubben. Pengetrøbbel. Blir klubben solgt? Er den, eventuelt, nye eieren kriminell? Ingen vet hva som skjer. Derfor er seieren mot QPR så utrolig fantastisk.

Det ble seier borte mot QPR lørdag ettermiddag. 2-1 vant Bolton på Loftus Road.

Det var hjemmelaget som startet best. Men gjestene fra Bolton kom mer med i kampen og første mål kom etter 35 minutter og det var Will Buckley som satte ballen i mål.

Så måtte vi vente til det 71. minutt før neste mål kom. Da var det Callum Connolly som fikk æren at å føre Bolton opp i en 2-1 ledelse.

Les hele Match report her

Bolton hadde flere enorme sjanser i løpet av andre omgang. En periode var det nesten uvirkelig at det ikke stod både 3- og 4-0 til gjestene.

Men Bolton klarte ikke å sette flere baller i mål og i det 81. minutt ble det spennende igjen da hjemmelaget reduserte til 1-2.

-We restored some pride today after the defeat a couple of weeks ago and it has been a long two weeks waiting for this game to come round, sa Bolton trener, Phil Parkinson etter kampen.

-It is an excellent victory and an important one because we spoke to the lads on Thursday about all that is going on off the pitch, we need to concentrate on playing well in this fixture. We needed to lift the morale of everyone at the training ground and club in general and we did that today, sa han videre.