20. april 2024

Etter et flott comeback så det lenge ut til at Bolton skulle stjele med seg et sterkt bortepoeng fra Carrow Road. Slik endte det ikke.

Bolton startet kampen bra, og var nærmest scoring i åpningen. Noen flotte kontringer kunne fort endt med scoring for både Lowe og Buckley, men både Krul og svak presisjon ble utslagsgivende.

Norwich kom derimot mer med inn i kampen, og fem minutter før pause kom kampens første scoring. Hjemmelagets Vrancic mottok ballen på drøye 20 meter, og på halv volley banken han ballen nede i Alnwicks venstre hjørne.

Hjemmelaget fortsatte presset i den andre omgangen, og etter drøye timen spilt fikk de sitt andre mål for kvelden. Stiepermann hadde sprunget seg fri inne i feltet, og kunne på enkelt vis plassere ballen forbi Alnwick.

Bare minutter senere kom reduseringen for bortelaget. Andrew Taylor fikk fra hjørnet av 16-meteren lobbet ballen inn i feltet, og på bakre stolpe kom Ameobi i stor fart og banket ballen i mål.

Bolton fortsatte presset etter reduseringen, og to minutter før full tid kom utligningen. Etter mye klabb og babb i feltet endte ballen til slutt hos Mark Beevers, som enkelt kunne sette inn 2-2 fra kort hold.

I de fleste tilfeller skulle dette holde til poeng, men like før slutt skjer det som ofte skjer med lag som sliter. Først skaffer målscorer Ameobi seg et idiotisk andre gult kort som resulterer i utvisning, og i det påfølgende angrepet lander ballen til slutt hos Pukki som banker ballen til side for Alnwick.

Det ender derfor med et begredelig 3-2 tap i en kamp hvor Bolton viste god karakter mot serielederen.