19. april 2024

Seieren glapp rett før slutt

Bolton var det beste laget da de møtte Millwall på bortebane lørdag ettermiddag. Men et mål 8 minutter før slutt gjorde at det ente 1-1.

Det startet bra med boltonscoring allerede 12 minutter inn i kampen. Mark Beevers heddet ballen inn. Ikke mange minuttene før burde Bolton fått tildelt et straffespark.

Det var Bolton som førte kampen. Hjemmelaget hadde noen få småsjanser.

Les hele Match report

Bortelaget fra Bolton hadde ikke dommeren på sin side. Heller ikke da det ble dommerbytte.

Det så ut som om bortelaget skulle hente hjem seieren, men 8 minutter før slutt fikk Millwall inn sin scoring som gjorde at det ble poengdeling. Hjemmelaget hadde en ball til i nettet, men det ble korrekt annulert for offside.

Trener Phil Parkinson var ikke missfornøyd etter kampen.

-I thought a point away from home was good. I thought for a majority of the game, we were excellent, ha han til bwfc.co.uk rett etter kampslutt.

-All in all, the effort from the lads in the last two weeks showed today and everyone has played their part.