24. april 2024

Blytung kveld for Bolton

Bolton fortsatte sin dårlige form i Championship da Nottingham Forest vant hele 0-3 på University of Bolton Stadium onsdag kveld. Det var i grunnen aldri tvil om hvor poengene ville havne, og resultatet kunne fort blitt styggere. Wanderers står nå med én seier på sine siste 10 kamper, og har for alvor blandet seg inn i bunnstriden.

Selv om Bolton fikk kampens første mulighet etter et brukbart skudd av Wildschut, var det bortelaget som tok føringen. Lolley mottok ballen ved hjørnet av 16-meteren, og hadde ingen problemer med å banke ballen forbi Alnwick.

Samme mann fikk en ny mulighet like før pause, men denne gang var vår sisteskanse med på notene og reddet ved første stolpe.

I andre omgang var Bolton på jakt etter utligning, og kunne fått det da et innlegg fra Williams nesten fant Donaldson og Noone.

Like etter fikk Nottingham tildelt straffespark. Et skudd ble nydelig reddet av Alnwick, men på returen kom bortelagets Grabban før Little på ballen i en duell, og dommeren hadde ingen valg. Alnwick vartet dog opp med en ny kjemperedning på det påfølgende straffesparket, og holdt dermed Bolton inne i kampen – enn så lenge.

Drøye timen var spilt da Nottingham doblet ledelsen. Grabban, som bommet på straffesparket gjorde opp for seg da han satte ballen i det lengste hjørnet forbi en utrusende Alnwick.

Bolton forsøkte desperat å få til noe, men det nærmeste de kom var noen halvsjanser. Derfor var det ikke ufortjent da Grabban fastsatte sluttresultatet til 0-3, etter å fått sjansen fra straffemerket atter en gang.

Neste mulighet for Bolton til å snu den dårlige formen kommer førstkommende lørdag hjemme mot Markus Henriksens Hull City.