19. april 2024

En fornøyd og lettet Boltontrener

Boltons trener var svært sornøyd etter at laget sikret plassen. Foto: bwfc.co.uk

Det ble en helt vill kamp da Bolton til slutt dro i land en 3-2 seier hjemme mot Nottingham søndag ettermiddag.

-Det er helt utrolig. Det har faktisk ikke synket helt inn enda, sa Boltons trener Phil Parkinson rett etter kampslutt.

Videoer nederst i saken

Det stod 0-0 til etter første omgang. En omgang der begge lagene hadde store målsjanser. Men i andre omgang tok det helt av.

Etter 67 minutter satte Adam le Fondre inn 1-0, men bare tre minutter senere utlignet Nottingham. Da satt blant annet undertegnede å skalv.

Så satte bortelaget inn 1-2 etter 79 minutt og da trodde de fleste at slaget var tapt og nedrykket var et faktum. Men så skjer det alle håpet på, men ikke hadde så mye tro på.

Aaron Wilbraham. Foto: bwfc.co.uk

David Wheater satte inn utligningen etter 87 minutter og Aaron Wilbraham fulgte opp med 3-2 scoringen ett minutt senere.

-It was unbelievable – I’ve never concentrated so much on a ball in my entire career, sa Aaron Wilbraham etter kampen.

Les hele intervjuet med han

Les hele match report

Bortelaget Nottingham gav på de siste minuttene, men Boltons menn stod i mot og seieren var et faktum.

Med at Burton og Barnsley gjorde sin jobb, som var å tape sine kamper, var plassen i Championship sikret.

-Vi har ikke gjort det bra i år, men når det gjaldt som mest, presterte gutta, sier Parkinson.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.