20. april 2024

Will Buckley. Foto: bwfc.co.uk

Will Buckley scorte Boltons første mål mot Nottingham. Foto: bwfc.co.uk

Lørdag dro Bolton til City Ground for å møte Nottingham Forest. Det endte med tap 3-2 i en kamp Bolton like gjerne kunne vunnet.

Se intervju med trener Phil Parkinson nederst i saken.

Det tok Nottingham bare tre minutter for å lage 1-0. Da hadde ikke kampen satt seg enda. Etter målet var det Bolton som eide kampen men klarte ikke å sette ballen i mål før det 45. minutt. Da headet Buckley inn 1-1.

Les match report her

Også i andre omgang var Bolton det beste laget for det meste av tiden. Men Nottingham var flinkere framfor mål. En time ut i kampen satte hjemmelaget inn 2-1 og i det 89. minutt var det plutselig 3-1.

To minutter senere satte Nottingham ballen inn i eget mål og det stod 3-2 når det var 2 minutter igjen av overtiden. Bolton kjørte på alt de hadde, men måtte se seg slått selv om de alt i alt var det beste laget utpå banen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.