24. april 2024

Tirsdag tok Bolton i mot Reading på Macron. En kamp som ente 2-2. Begge lag hadde store sjanser til å sette inn fler, men kampen ebbet ut i i uavgjort. Dette gjør at Bolton nå ikke har tapt på de siste syv kampene.

Videoer nederst i saken

Det var hjemmelaget som tok føringen i kampen og satte inn to mål før pause. Første målet av Reece Burke og andre av Darren Pratley.

Les hele match report her

Reece Burke scorte Boltons første mål mot Reading. Foto: bwfc.co.uk

I andre omgang satte Reading inn sitt første må da det gjenstod 14 minutter på klokka. 5 minutter senere klønet Ameobi det til og lage straffespark som bortelaget satte enkelt inn bak Boltons keeper.

-At two-nil up, you would expect to win the game. That said though, there were a lot of good parts to our display, sa trener Phil Parkinsen etter kampen til bwfc.co.uk.

-In the first half, we were very good and although Reading had a lot of possession and ran the ball out from the back which we knew they would, that continued into the second half, sa han videre.

Les hele intervjuet med Phil Parkinson her

Førstkommende lørdag skal Bolton å besøke tabellederen Wolverhapton. Dette sier treneren om den kampen:

-All games are tough and Saturday will be no exception. I was so pleased with the way the lads set out tonight and despite the result, overall, I thought we were very good.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.