Klart for tippekonkurranse

Også denne sesongen kan du være med å tippe på Boltons kampresultater i Championship. I tillegg vil det være bonusspørsmål av og til der man kan hente inn 2 ekstra poeng.

DU SOM VAR MED FORRIGE KONKURRNSE ER IKKE AUTOMATISK MED NÅ.

For å bli med i konkurransen  må du være et registrert medlem her på nettsia. Er du ikke registrert, så kan du kjøre det via regestreringslink på høyre side.

Når du er registrert kan Bjørn L. Olsen legge deg til i konkurransen. Bare skriv ditt brukernavn i en kommentar under her, eller send det til post@bjorn-olsen.no.

Les alt om konkurransen ved å klikke her.

13 thoughts on “Klart for tippekonkurranse

 1. Det skal ikke gå ann å se hva andre har tippet før fristen for kamptipping er ute denne gangen.
  Det var en feil sist gang at man kunne se hva andre hedde tippet før kampstart.

 2. Har forstått det slik at det ikke er alle uker der er bonusspørsmål. Hva er det seneste tidspunkt det blir lagt ut? Tror jo ikke du vil legge ut lørdag kl. 1500, men det kunne være greit å ha en pekepinn på tidspunkt.

 3. Bonusspørsmålene kommer uregelmessig. Dette er rett å slett for å «tvinge» folk inn på sia vår.
  Men det blir lagt ut lenge unna enn en time før kampstart. I alle fall dagen før kampen.

  1. Har sjekket nå. Selv om det står to poeng så betyr det ikke at de har fått det. Betyr bare at det var mulighet til å få to poeng. Ser at det kan minsforståes. Men de som ikke skulle ha peoeng, har ikke fått det heller 🙂

 4. Imponerende av petrotter. Han ligger på pallplass og har stått over tipping i fire kamper! Dette var kamper som Bolton tapte. Med hans iboende pessimisme hadde han nok minst to poeng i hver kamp der.

 5. Ser vi får 9 poeng for korrekt tippet resultat, mens reglene sier 7 poeng. Det er kanskje vanskelig å ordne. En ide er å justere reglerne slik at man skal få 9 poeng for korrekt resultat. Jo før man tar en avgjørelse desto bedre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.