25. april 2024

Bolton startet bra i bortekampen mot Oldham lørdag og rundt 3400 tilreisende supportere lage god stemning på tribunen.

I andre omgang fikk Oldham en mann utvist, men klarte å score det eneste målet i kampen.

Derfor måtte Bolton reise hjem med null poeng. Det ble 1-0 til hjemmelaget Oldham.

Les hele Match Report

Phil Parkinson.

Jeg mener vi kontrollerte kampen i lange perioder, spesielt i første omgang, da vi var utmerket. I andre omgang slapp vi inn mål på den eneste sjanse de hadde i kampen, sa trener Phil Parkinson etter kampen.

Han sier også at laget hans hadde flere gode sjanser de ikke klarte å utnytte helt. Litt på grunn av uflaks og litt på grunn av heroisk innsats av Oldhamforsvaret.

Les hele intervjuet med Phil Parkinson

Nå er det tre kamper igjen av sesongen og Bolton ligger fremdeles på andreplass med 79 poeng. Rett under er Fleetwood og Bradford med 75 poeng og så kommer Scunthorpe snikende bakfra med 73 poeng. Millwall har 70 poeng på 6. plass.

Vi har fortsatt tre store cupfinalen å gå. Selv med at lagene under oss spiller på mandag, vil det verste fall være slik på tirsdag at vi fremdeles ligger på andreplass med ett poeng mer enn dem, sier Phil Parkinson.

En av de som satt på bortetribunen under kampen var den norske boltonsupporteren Stian Svabø. Dette skriver han på facebook etter kampen.

Feil taktikk fra Parky! Vi skal på død og liv ut på kantene å legge innlegg fremfor å variere angrepsspillet våres. Vi måtte gå 1-0 under før Bolton startet å variere angrepsspillet. Det førte til 2 i tverrliggeren og 1 redning på streken siste 15 min av kampen. Håper Parky så det samme som resten av oss 4300 fans tilstede.