Category Archives: Nyheter

Hentet hjem ett poeng

Boltons målscorer Filipe Morais. Foto: bwfc.co.uk

Lørdag dro Bolton for å møte Millwall. Morais reddet ett poeng for bortelaget da han satte et frispark rett i mål.

Les hele Match report her

De som så kampen er ikke imponert over flere av Boltons spillere.

Si din mening i kommentarfeltet.

Les mer

Tap i serieåpningen

ENDELIG er sesongen i gang. Varierende forhåpninger i forkant av sesongen, men uansett var det positive tanker i forkant av åpningskampen mot Leeds. Kampen ble i tillegg vist på Viasat Fotball, og mange benket seg foran TV for å se Bolton hjemme på Macron Stadium!

Les mer

Tapte mot Stoke

Adam Le Fondre scorte igjen.

Lørdag 29. juni var Stoke invitert til Macron for å spille treningskamp mot Bolton. Det startet bra da Adam Le Fondre gav Bolton ledelsen rett før pausen. Men Stoke er et bedre lag, og vant til slutt 2-1 over Wanderers.

Les hele Match report her

Les hva trener Parkinson sa etter kampen

Pre-season er i gang

Bolton åpnet sin pre-season med seier mot Chorley på lørdag. Med to forskjellige 11’ere endte det tilslutt 2-3 på Victory Park. Referat kan du lese her: https://www.bwfc.co.uk/news/2017/july/match-report-for-chorley/

I sesongens andre treningskamp reiste Bolton til Skottland. Her ble Arbroath slått 1-2. Referatet fra den kampen kan du lese her: https://www.bwfc.co.uk/news/2017/july/report-arbroath-1-2-bolton/

Dermed har Bolton 2/2 seiere så langt denne sommeren. Neste utfordring er Dundee FC.

Premier League-spiller på vei

Denne 20-åringen skal være på vei til Wanderers.

Ifølge Sky Sports er West Hams forsvarsspiller Reece Burke på vei til å signere for Bolton. Det er snakk om et låneopphold som strekker seg ut sesongen. Det vil isåfall bli PP’s fjerde signering denne sommeren, etter at Adam Le Fondre, Mark Little og Andrew Taylor alle har bundet seg til Trotters. 20-åringen står med fem offisielle kamper for London-klubben, men har de to siste sesongene vært på utlån til Bradford og Wigan. 

Max Clayton til Blackpool

Foto: bwfc.co.uk

Nå er det klart at unggutten Clayton skal spille for Blackpool kommende sesong. Hans kontrakt med Bolton går ut 30. juni.

Han kom til Bolton fra Crew Alexandra i september 2014 og fikk 30 kamper for de hvite.

Terminlisten er klar – møter Leeds først

Nå er det klart at Bolton møter Leeds hjemme på Macron i sesongens første kamp. Det skjer 6. august klokken 17.30.

Klikk her for hele terminlisten for Bolton Wanderers

Assistkongen blir i Bolton!

Bolton skal få nytte av denne mannens silkefot også neste sesong. Foto: bwfc.co.uk

Filipe Morais var en åpenbaring for Bolton forrige sesong. Portugiseren kom til klubben i februar 2017, men rakk likevel å notere seg for hele 13 assist på de 19 kampene han spilte. Nå har 31-åringen signert en kontrakt som strekker seg ut neste sesong, med opsjon på ytterligere ett år. Mannen med silkefoten er meget fornøyd med å bli værende i Wanderers: – Jeg er strålende fornøyd med å ha fått ting på plass. Bolton Wanderers er den eneste klubben jeg vil være i for øyeblikket. Familien min og jeg stortrives her, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med sesongen. PP er naturlig nok like begeistret som Morais: – Filipe gjorde det meget godt for oss den tiden han var her forrige sesong. Det skulle bare mangle at vi ønsket han videre.