Pubanmelder ønskes snarest

Vår tidligere stampub i Bolton; Ye Olde Man & Scythe.

Vi hadde tidligere en seksjon på nettsiden og i blekka der forskjellige puber i Bolton ble omtalt. Vi ønsker nå å starte med dette igjen.

Les mer

Max Clayton til Blackpool

Foto: bwfc.co.uk

Nå er det klart at unggutten Clayton skal spille for Blackpool kommende sesong. Hans kontrakt med Bolton går ut 30. juni.

Han kom til Bolton fra Crew Alexandra i september 2014 og fikk 30 kamper for de hvite.

Dato for fellesturen er fastsatt

Fra fellesturen i 2016

Styret i BWSCN hadde det ikke lett når de skulle fastsette dato for vår årlige fellestur til Bolton.

Men etter mye om og men ble det bestemt at årets kamp, etterfulgt med årsmøte og bankett, blir lørdag 4. november.

Mer info i medlemsmagasinet som snart kommer i en postkasse nær deg.

Terminlisten er klar – møter Leeds først

Nå er det klart at Bolton møter Leeds hjemme på Macron i sesongens første kamp. Det skjer 6. august klokken 17.30.

Klikk her for hele terminlisten for Bolton Wanderers

Assistkongen blir i Bolton!

Bolton skal få nytte av denne mannens silkefot også neste sesong. Foto: bwfc.co.uk

Filipe Morais var en åpenbaring for Bolton forrige sesong. Portugiseren kom til klubben i februar 2017, men rakk likevel å notere seg for hele 13 assist på de 19 kampene han spilte. Nå har 31-åringen signert en kontrakt som strekker seg ut neste sesong, med opsjon på ytterligere ett år. Mannen med silkefoten er meget fornøyd med å bli værende i Wanderers: – Jeg er strålende fornøyd med å ha fått ting på plass. Bolton Wanderers er den eneste klubben jeg vil være i for øyeblikket. Familien min og jeg stortrives her, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med sesongen. PP er naturlig nok like begeistret som Morais: – Filipe gjorde det meget godt for oss den tiden han var her forrige sesong. Det skulle bare mangle at vi ønsket han videre. 

Første intervju med Mark Little

Fra Bristol City til Bolton

Bolton har gitt Mark Little (28) en toårskontrakt melder klubben på sin nettsider.

Little spiller høyre back, men kan også brukes på midtbanen. Han har tidligere spilt i klubber sem Wolverhampton, Northampton Town, Chesterfield og Peterborough United.

– It feels amazing to be here. It has all happened quite quickly, but I’m thrilled to be on board, sier han til bwfc.co.uk.

Trener Phil Parkinson sier blant annet dette om signeringen av Mark Little:

– I am really pleased to welcome Mark to Bolton Wanderers. He has excellent experience in the Championship and I am really looking forward to working with him.

Glipper Celina?

Celina ser ut til å glippe for Bolton.

Tidligere denne uken så det ut til at Bolton hadde sikret seg norsk-kosovaren Bersant Celina fra Manchester City. I et intervju med NTB etter u21-kampen mot nettopp Norge, fortalte unggutten at hans neste stoppested mest sannsynlig ville være på Macron Stadium. Nå hevder Sky Sports at Ipswich har vunnet kampen om underskriften til 20-åringen. Det er ventet at han signerer på lån ut sesongen, og at det vil bli kunngjort i løpet av fredag. 

OPPDATERT: Han gikk til Ipswich på lån.